Thursday, December 15, 2011

I miss my hamster kitaro♥

Assalamualaikum & HI readers:)

How's your day? okey,skrg ni tiba2 la plk nk Story Morry psl hamster sbb tiba2 jgk RINDU♥.Meh cek introduce name: KITARO (I)
                 umur: x tau...
                 status:SINGLE
                 p/s,baru je meninggal dunia thn ni:(
saya syg sgt kt die,wk2 die mnggl bdn die jdi keras.sian die#SUMPAH.nk tau sape yg buat die mati ?
mcm ni,pda suatu hari(mcm cerita dongeng plk),kkk sya ltk la die (ddk dlm cage) kt luar,sbb nk bgi die kene angin yg sepoi2 bahasa,pastu tnggl die sorg kt luar,tup3,ade seekor kucing mne nth :pendatg asing: pgi cage die then cakar die,igtkn x de pape,rupe2 nye,kucing tu sempat cakar ketiak die,hbis nmpk isi#kesian sgt wktu tu..risau je  hati ni tkt2 die mti tp,nk buat mcm mne dh trkena.x blh nk slhkn kucing tu jgk...siian die plk..~ngee.i ♥ cat..:3..nak cerita plk ciri2 die,:die ni agak malu2 hamster,die x jinak sgt dan most important x sesiapa blh pgang die except my sis..*ganas yeop......Nah usha gmbr ngan vid die kjp:



tgk3,nk tangkp pn kne jauh2 :o



video 

 ii
Kitaro (II)

selang bbrapa hari la,my kakak plk teringn nk bli hamster bru,beli la.beli dkt kdai haiwan,mla2 die tkt sgt.aii mklumlah klu org yg kite x knl mne nk mesra2 sgt,ha samela mcm hamster ni.pikir2 la nk bbh name ape yek? sng2 bbh nma Kitaro jgk la,nk Profile die:name:Kitaro (II)
                                                                               t/lahir:30/6/2011
                                                                               status:couple dgn MIKA(gf die)
bkn main lgi die ni,ad gf,gf die hamster kwn kkk saya.Mika nme die....x cantik wrna hitam:x..ngeee.Kitaro (II) ni jinak sgt2 la.bole pgng ,main2,die x gigit.ni nak cite favourite food die:keropok ikan,bunge kobis,sawi,kerepek pisang,choki2.klu die x dpt mknn ni,die akan mngmuk dgn cara  gigigttt cage tuh..dh la mls kdg2 die trtdr kt tngga (slide) kt dlm cage die.usha gmbr & vid ni:

Temok nye die kan?? cubby bunny♥

Ni la mkwe die,hitam kan  'MIKA',die ni gns rraaww:x♥
video

that's all for today's guy,tdi kkk saya bwk kitaro (II) pgi klinik haiwan nk kasi check..Alhamdulillah doktor kate x de pape..lega ceek na♥....
Sayangi lah Haiwan peliharaan anda#:CHEESEE:..:3 ngee~♥ 




4 comments:

Ayesha Ramlee said...

akak dulu bela tikus belanda, lama jugak.. masa bawa dia jalan2, ada sorg pakcik ckp "tikut ni, nyawa dia tak lama" dammmm..

selang beberapa minggu, mati da... 4 ekor lak 2... :'(

sekarang, setia pada kucing :D

nurfazilah zamli said...

la,pak cik tu tkg tilik ke?
sian akak..
mati? mati x de sbb ke?,msin nye mlut pak cik tu..
sian akak,tabahkan hati yek:)

saya pn setia kt kcing,tp ayh x bgi beli,
#sian saya..:(

athirah rosli said...

comelnya....!!!!
sye ske sgy hamster. skunk kat uma da ade 9 ekoq. kt fb penuh pic diorang je.hahaha..

nurfazilah zamli said...

hahahah,msti comel mcm akak athirah kann??
bnyk nye,akk jga sorg ke?
hohoho,bbti nk usha gmbr depe la..

Hello Kitty Winking PointerBoucing Red Bow Tie Ribbon